הנהלת רשות יד ושם והוועדה לציון חסידי אומות העולם אבלות ומנחמות את המשפחות על פטירת יקירותיהן, חסידות אומות העולם שהתגוררו בישראל.
הנהלת רשות יד ושם והוועדה לציון חסידי אומות העולם אבלות ומנחמות את המשפחות על פטירת יקירותיהן, חסידות אומות העולם שהתגוררו בישראל.
כדי לספק את חוויות המשתמש הטובות ביותר, אנו משתמשים בטכנולוגיות כמו קובצי Cookie כדי לאחסן ו/או לגשת למידע על המכשיר. הסכמה לטכנולוגיות אלו תאפשר לנו לעבד נתונים כגון התנהגות גלישה או מזהים ייחודיים באתר זה. אי הסכמה או ביטול הסכמה עלולים להשפיע לרעה על תכונות ופונקציות מסוימות.
תגובה אחת
היכרתי את משפחת ברנק בעליית המשפחה ארצה וכמוכן הייתי חבר קרוב של בן המשפחה יעקב ברנק תקופה ארוכה .כבר בהגיע המשפחה לשכונת ביצרון התחבבו בני המשפחה על תושבי השכונה שקיבלו אותם בידידות ומיד רכשו חברים רבים.חברי הטוב בנה של מודסטה והבעל חיים נפטר בגיל צעיר מאוד דבר שהעציב את כל חבריו ועד היום אנו מזכירים אותו וחוויות שהיו בחברתו. זכיתי לנסוע בחברתו לטיול באירופה מספר שבועות ולא אשכח חוויה זאת לעולם .יהי זכר משפחת ברנק ברוך .